Hyppää siivelle!

KihuLogo_nobackground

Toimintamme on hyvin vapaamuotoista. Kaatiksen kentällä voi käydä lennättämässä silloin kun itselle sopii. Meillä tietysti on kenttäsäännöt, ja niiden puitteissa toimitaan. Jokainen jäsen saa omat avaimet kentälle. Avaimilla pääsee läpi puomeista ja myös kentällä oleviin rakennuksiin. Siellä voi myös säilyttää lennokkeja ja tarvikkeita. Kerhotilojen avaimia meillä on rajoitetusti, mutta aktiivikäyttäjät voivat saada oman avaimen sinnekin. Siellä voi rakentaa ja säilyttää kalustoa.

Keväisin ja syksyisin järjestämme lennokkileirin Rautavaaran lentokeskuksessa. Niin on tehty jo -60 luvulta asti. Sen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja kilpailuja. Olemme pitäneet välillä lennokkikurssejakin halukkaille. Näistä löytyy tietoa sitten kun sellaisia on tulossa. Talvella meillä on sisälennätysvuoro viikonloppuisin. Paikka ja aika vaihtelevat, mutta niistäkin löytyy tietoa näiltä sivuilta. Yksityiskohdista löytyy enemmän tietoa jäsensivuilta. Sinne pääse omilla tunnuksilla, kun on liittynyt kerhoon ja maksanut jäsenmaksun.

Jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun. Saat sen jälkeen tunnukset kerhon jäsensivuille ja voit lunastaa itsellesi avaimia Kihun paikkoihin. Avaimista perimme pienen panttimaksun, jonka saa takaisin jos siitä syystä tai toisesta haluaa luopua. Kaikki kentät, kerhotilat, sisälennätykset, leirit jne. kuuluvat kerhon jäsenmaksuun.

Jäsenmaksut: 

  • 40€  – yli 16 vuotiaat
  • 15€  – 16 vuotiaat tai nuoremmat
  • 15€  – kannatusjäsenet

Toimi seuraavasti: 

1) Maksa jäsenmaksu OP:n tilille: FI73 5600 2240 0001 16

2) Kirjaudu sen jälkeen Kihun jäsensivuille ja odottele sähköpostia meiltä. Saat tunnukset sivuille ja olet kerhon jäsen. Voit myös laittaa sähköpostia kerholle.

3) Tule mukaan toimintaan!

 

kihusosoite