Tervetuloa sivuille!

Graphic1

Hienoa, että klikkasit itsesi sisään meidän sivuillemme! Olemme Kuopiossa toimiva lennokkikerho ja haluamme sinut mukaan toimintaamme. Meistä lennokit on hieno harrastus ja niitä on erityisen mukava harrastaa isossa porukassa. Me käyttäisimme lennokeista mielummin nimitystä ”pienoislentokoneet”. Se kuvaa lajia paremmin. Huomaat sen itsekin, jos tulet mukaan.

Lennokit tarjoavat sopivasti haastetta kaiken ikäisille harrastajille. Valinnan varaa on rennosta sunnuntailennättelystä piinkovaan kansainväliseen kilpailutoimintaan. Vauhtia, kokoa ja teknistä vaikeusastetta riittää, jos sellainen kiinnostaa. Voit myös viettää rentoja ja rauhallisia hetkiä lennokkien parissa. Aivan kuten haluat. Aloittaa voit minkä ikäisenä tahansa. Suurin osa meistä taitaa olla aikuisia ja  usko pois vaan, tämä laji tarjoaa elämyksiä kehdosta hautaan!

B0000702

Kihulla on Kuopiossa hienot puitteet. Tärkein juttu meille on Haminalahdessa sijaitseva lennokkikenttä. Se on ollut siellä jo vuodesta -95 ja olemme siitä erityisen ylpeitä. Se on yksi parhaista lennokkikentistä Suomessa ja pääosa toiminnastamme keskittyy sinne. Siellä voi kuitenkin toimia vain kesäaikaan, joten talvella me harrastamme toisaalla. Perinteisesti teemme talveksi lennokkikentän Julkulan rannasta lähtevän  Laivonsaaren jäätien varrelle. Välillä on erikoisia talvia ja jäätilanteita, joten aina se ei onnistu. Talvella harrastetaan  myös sisälennokkeja. Niitä lennätellään viikonloppuisin koulujen saleissa.

Lennokkeja joutuu rakentamaan, huoltamaan ja myös säilyttämään jossain. Osalla tämä on mahdollista kotona, mutta meillä on hienot kerhotilat väestönsuojassa (kaupungin luolassa) Puijonlaaksossa. Se on luonnollisesti jäsenten vapaassa käytössä.  Annamme myös ilmaista koulutusta lennokkien lennätyksessä.  Kaikesta tästä saat lisää tietoa näiltä sivuilta. Kahlaile ne läpi ja tule mukaan!

faceSeuraa meitä myös Facebookissa

 

Alla olevasta kartasta löydät tärkeät paikat: