Lopulliset tilastomerkinnät 2017

Kaikki tällä sivulla olevat tiedot ovat tarkoitettu vain Kihun rekisteröityneiden jäsenten käyttöön. Niitä ei saa julkaista muualla ilman lupaa. 

Kaavioita klikkaamalla ne aukeavat suurempana uuteen ikkunaan.  

Käyttäjäkohtaiset lennätystilastot

Vieressä on yhteenveto lentopäiväkirjan henkilökohtaisisista merkinnöistä. Yhteensä 29 jäsentä on merkinnyt omia lentojansa päiväkirjaan. Nämä merkinnät käsittävät myös lennätykset muualla kuin Kihun lennätyspaikalla.

Alapuolella on kuvaaja henkilökohtaisista lennätyksistä.  Vaaka-akselilla on Kihun vuoden 2017 kokonaisjäsenmäärä 59 henkilöä (aikuis- ja nuorisojäsenet sekä kannattajajäsenet). Pystyakselilla on yksittäisten jäsenten lennätysmäärät suuruusjärjestyksessä.

Ladattavat tiedostot

Tästä voi ladata itselleen ajankohtaiset tilastomerkinnät Excel muodossa. Taulukon otsikkokentässä on alasvetovalikoita, joista voi asetella erilaisia suodattimia päälle ja pois. Jos esimerkiksi haluat nähdä vain omat merkintäsi, niin klikkaa "Nimi" kentän alasvetovalikko auki ja valitse vain oma nimimerkkisi. Taulukkoon jää sen jälkeen vain omat tietosi. Kun maalaat kursorilla merkinnät, niin oikeaan alareunaan ilmestyy maalattujen tietojen summa.

Jos et omista exceliä, niin voit ladata alla olevasta linkistä itsellesi ilmaisen Open Office -ohjelman, jonka avulla on mahdollista tarkastella Excel tiedostoja.

http://www.openoffice.org/fi/download/

 

 

Kihun tilastot 2017 taulukkomuodossa