Yhteisten dokumenttien tallennuspaikka

Tälle sivulle tallennetaan Kihun dokumentteja. Niitä voi lukea täällä tai ladata omaan koneesensa. Dokumentit eivät ole salaisia, mutta ne on tarkoitettu vain Kihun jäsenten käyttöön. Älä jaa dokumentteja ulkopuolisille henkilöille.

Tänne voi jokainen tehdä omia kansioita ja tallentaa dokumentteja. Dokumenttien tulee olla kaikkien nähtävissä ja niiden pitää liittyä Kihun toimintaan. Tuokaa valokuvia harkiten. Suuremmat kuvamäärät voidaan viedä kuvagalleriaan ja tähän hetkeen liittyvät kuvat voi laittaa näkyviin lennunettiin ja faceen. Mutta esimerkiksi kaikki kuvat ja dokumentit Kihun historiasta ovat hyvin tervetulleita! Niille on olemassa jo valmis kansio jonne niitä voi ladata.

Käyttäjät voivat luoda kansioita ja tuoda dokumentteja "Tallenna itse" -nimiseen kansioon. Tämä tapahtuu kansiosta löytyvillä työkaluilla. Muut kansiot on lukittu niin, että tiedostoja ei voi muokata tai poistaa.

Kaikki uudet kansiot ja dokumentit saavat automaattisesti käyttöoikeuden "edit", jolloin muut voivat muokata tai poistaa niitä. Oman kansion tai dokumenttien käyttöoikeudet voi muuttaa seuraavasti:

options ---> permissions ---> "read only" ---> update permissions ----> exit

Kun kansion tai dokumentin käyttöoikeudeksi määrittelee "read only" , niin muut eivät voi enää muuttaa tai poistaa sitä. Älkää käyttäkö "browse" tai "none" -käyttöoikeuksia.

[document_management_system]