Toimintamme on hyvin vapaamuotoista. Kaatiksen kentällä voi käydä lennättämässä silloin kun itselle sopii. Meillä tietysti on kenttäsäännöt, ja niiden puitteissa toimitaan. Jokainen jäsen saa omat avaimet kentälle. Avaimilla pääsee läpi puomeista ja myös kentällä oleviin rakennuksiin. Siellä voi myös säilyttää lennokkeja ja tarvikkeita.

Keväisin ja syksyisin järjestämme lennokkileirin Rautavaaran lentokeskuksessa. Niin on tehty jo -60 luvulta asti. Sen lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja kilpailuja. Olemme pitäneet välillä lennokkikurssejakin halukkaille. Näistä löytyy tietoa sitten kun sellaisia on tulossa. Talvella meillä on sisälennätysvuoro viikonloppuisin. Paikka ja aika vaihtelevat, mutta niistäkin löytyy tietoa näiltä sivuilta. Yksityiskohdista löytyy enemmän tietoa jäsensivuilta. Sinne pääse omilla tunnuksilla, kun on liittynyt kerhoon ja maksanut jäsenmaksun.

Jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun. Saat sen jälkeen tunnukset kerhon jäsensivuille ja voit lunastaa itsellesi avaimia Kihun paikkoihin. Avaimista perimme pienen panttimaksun, jonka saa takaisin jos siitä syystä tai toisesta haluaa luopua.

Vuoden 2022 jäsenmaksut 

Kun liityt Kihuun, niin voit jatkaa lennätyksiä 1.2.2022 eteenpäin vanhan  OPS M1-32 ilmailumääräyksen puitteissa. Käytännössä se tarkoittaa, että voit lennättää asutulla alueella alle 3kg dronea ja myös sivullisten ihmisten päällä. A2 tutkintoa ei tarvitse suorittaa. Muussa tapauksessa painoraja on 2kg, vaakasuora turvaetäisyys sivullisiin on 50m ja vaaditaan A2-tutkinto.

Kihu edellyttää, että toiminta tapahtuu sen sääntöjen puitteissa. Lue siinä tapauksessa 1) toimintaan liittyvät säännöt ja 2) kuittaa ne luetuksi. 

Voit laittaa jäsenhakemuksen välittömästi ja kuitata säännöt luetuksi. Sen jälkeen lupa on voimassa. Se koskee kaikkia miehittämättömiä ilma-aluksia. Laitamme jäsenmaksulaskun  tulemaan alkuvuodesta ja luvan voimassaolon jatkuminen edellyttää tietysti sen maksamista.

Jäsenmaksut vuonna 2022:
yli 18 vuotiaat .............................. 60€
18 vuotiaat tai nuoremmat...........15€
kannatusjäsenet .......................... 15€

 

Toimi seuraavasti:
1) Täytä jäsenhakemus painamalla punaista nappia.
2) Saat meiltä sähköpostilla laskun jäsenmaksusta. Maksa se ja aktivoimme jäsentilisi.
3) Odota ohjetta jäsentilisi käytöstä.

Huom! Jos et saa meiltä sähköpostia, niin tarkista roskapostit. Joskus viestit menevät suoraan sinne.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste löytyy klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

REKISTERISELOSTE